maandag 4 juli 2011

Zomervakantie bij "Warm Welkom" kan beginnen!!

 Met een heerlijk zonnetje en de pipowagen zomer-klaar kan de zomervakantie bij "Warm Welkom" beginnen!!!
Vanmorgen heeft An nog vlieggordijntjes gemaakt want ook de vliegen en muggen vinden de pipowagen een heerlijk plekje!
Hoe konden we toch aan die duffe horramen denken.... Nu een mooi stofje gekocht en de gordijntjes met klittenband vast gemaakt! Een super idee van mijn lieve Theo!!
Ja ja...mannen kunnen soms heel creatief zijn maar het moet allemaal niet te veel kosten.....
Nu met heel weinig iets leuks gemaakt Theo, gaan we vaker doen!!

Christel en ik hebben nog leuk geshopt voor roze spulletjes voor in de slaapwagen. Als er meisjes komen logeren halen we wat bruine/witte spullen weg en maken het sfeervol in roze met vrolijke zoete kleurtjes!!  Het ziet er nu al zoooo schattig uit! Met een kleine verandering maker we er een gezelig meiden kamertje van!!Onze kinderen moeten deze week nog naar school en krijgen vrijdag vakantie!
De kids en wij kijken er echt naar uit!! Even geen school of clubjes, even alle tijd om heerlijk te doen waar we allemaal zin hebben!!!
Heerlijk even twee weekjes op vakantie en "Warm Welkom" even los laten.....zal dat lukken??
Als wij terug zijn van vakantie gaat Christel met haar gezin er ook even tussen uit!
Blijft elke dag heel bijzonder dat je samen met je vriendin mag werken en gasten mag verwennen tijdens hun vakantie! Het blijft bijzonder dat na elk bezoek aan de pipowagen
gasten zeer enthousiast zijn en zich heel "Welkom" voelen op dit plekje!De agenda van "Warm Welkom" staat op één weekje na volgeboekt tot 9 sept.
Wat een zalig gevoel, dit hadden we voor de opening never nooit verwacht!
We zijn blij dat ons "Warm Welkom" nu al zo'n succes is en dat de pipowagen op Google goed gevonden wordt. En wat dacht je van het flyeren!!!
Op veel plekken in Nederland wordt door lieve mensen geflyerd, maar ook twitter en het blog maakt mensen nieuwsgierig en willen graag komen logeren!
De flyer hebben we een beetje aangepast met nieuwe foto's en ziet er gaaf uit! We gaan nu al weer aan bestelling 3 beginnen!!!
Marleen is weer heel creatief geweest want ook de cadeaubon ziet er geweldig uit!!


Wij wensen iedereen een fijne en zonnige zomervakantie!!
Geniet!!2 opmerkingen:

  1. ooh, wat leuk, een roze slaapwagen! Wat doen jullie dat toch goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marjo en Christel,
    Ja, wij zijn hier al met onze reactie! Net terug in West-Vlaanderen, maar met onze gedachten en harten nog dicht bij jullie pipowagen! We hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij jullie 'thuis'. We hadden stralend weer, we werden in de watten gelegd met verse koffie en heerlijk zoete cupcakes bij aankomst, ook in de pipowagen zelf ontdekten we nog lekkere dingetjes...we keken onze ogen uit en voelden ons in 'Wonderland'. De meisjes hebben de tijd van hun leven gehad met de diertjes in de tuin...Bedankt ook voor de leuke uitstap-tips! Ook het ontbijt mocht er zijn, zalig gewoon! Geniet ook van jullie vakantie, warme warme hartelijke groeten uit Kortrijk! Nele, Christophe en Tiele en Fien!

    BeantwoordenVerwijderen