zaterdag 30 juli 2011

Slaapwagen nu voor de jongens in blauw/groen tinten!!!

Zoals de slaapwagen in het rose wordt veranderd voor de meisjes is de slaapwagen nu veranderd voor de jongens in blauw/groen tinten!!We moeten nog heel even geduld hebben want het mooie zomer weer komt er echt aan!!! Vanaf maandag moet het stralend weer gaan worden.!! Voor hoelang weet ik niet, wat we wel weten is dat we er lekker van gaan genieten. De vierde week zomervakantie komt er aan....jeetje wat gaan de weken snel zeg! We gaan nog helemaal niet aan school denken, aan clubjes en de 'klok', nog 3 weken helemaal niets!  De nieuwe gasten zijn weer razend enthousiast!! Ook deze week weer drie kleine kinderen en wat is het fijn om te zien als ze plezier hebben op ons pipo-plekje! Gisteren mochten ze onverwachts op een oude carousel bij de buren!! Dolle pret voor klein en groot.... Theo en ik op de motertjes, jee wat hebben we gelachen!!
Morgen gaat dan toch eindelijk het zwembad uit de doos en kunnen alle kinderen heerlijk gaan plonsen!! De lange broek gaat de kast in en de bikini gaat aan, joehoe!!
Leuk nieuws.....we hebben er een hondje bij!! Kleine pup Boef is ons nieuwe huisgenootje! Een kleine boomer, vooral hond Sef is heeeeel lief en zorgzaam voor dit kleine schatje!!


Ze slapen zelfs samen op de mat!!

                                                                                   Zin in een snoepje?
In mini winkeltje "Snoep Tastisch" ( bedacht door de kinderen) is vanalles lekkers te koop!

"Warm Welkom" loopt heerlijk!!! De aanvragen blijven binnen komen en zelfs alweer een boeking voor 2012! Christel is ook weer terug van een weekje vakantie, fijn dat je er weer bent Christel! Samen werken is veeeeel leuker dan alleen!
Voor diegene die nog op vakantie gaat, heel veel plezier!!!
Mooi weekend!

1 opmerking:

  1. Hallo Marjo en Christel,
    hopelijk hebben jullie net zo genoten van jullie vakantie als wij toen we bij jullie mochten logeren. Nogmaals bedankt om mijn autosleutels op te sturen...En wat leuk dat jullie er een klein 'Boefje' bij hebben. Onze meiden zouden er gek op geweest zijn. Veel succes verder met de pipowagen! Liefs uit Kortrijk, Christophe, Nele, Tiele en Fien!

    BeantwoordenVerwijderen