zondag 21 augustus 2011

Nog twee weekjes zomervakantie bij "Warm Welkom"....

maar voor ons hier in Noord Limburg gaan de schooldeuren morgen weer open.
6 weken vakantie......ze vliegen aan ons voorbij maar het was weer genieten!
Alle tijd voor leuke dingen te doen, geen klok of agenda die open gaat!!
Ooohhhh wat zullen we morgen weer moeten wennen aan vroeg op staan, geen geluier meer, de regelmaat er weer even in brengen.


"Warm Welkom" gaat nog twee weekjes door met zomervakantie en dan komt het najaar er toch al stilletjes aan.
5 maanden is "Warm Welkom" nu geopend en we zijn inmidels de 50ste boeking gepasseerd!!! Soms nog zo onwerkelijk dat er al zoveel enthousiaste, spontane en lieve gasten zijn geweest! We lezen met regelmaat de leuke reacties in het gastenboek met een grote glimlach op ons gezicht!! Zo fijn dat mensen genieten, dat ze zo blij worden van de pipowagen en dat de kinderen blij worden tussen alle dieren! In het bijzonder toch wel onze lieve hond Sef. Hij vind alle gasten gezellig en vooral als hij aandacht krijgt. Als het etenstijd is gaat Sef onde de picknick tafel liggen met de hoop dat hij wat lekkers krijgt, slimmerik!


We zijn nu volop bezig met alle voorbereidingen voor de bruidsuite!! De aankleding wordt veel wit, room en zilver met een beetje luxe maar vooral heeeeeel romatisch!! Een nieuwe leuke uitdaging staat voor de deur en hopelijk mogen we steeds meer bruidsparen verwelkomen in onze "Bruids-pipowagen!!!
Houd het blog goed in de gaten want de foto's van de suite zullen snel volgen!!
Voor diegene die het nog niet weet, pipowagen "Warm Welkom" is ook in de herfst en winter geopend in warme kleuren en een warm kacheltje!

Wees welkom!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten