dinsdag 30 augustus 2011

Vol liefde en romantiek slapen bij "Warm Welkom"

Ja, welk net gertrouwd bruidspaar wil dat nou niet!
De pipo-bruids-suite is prachtig geworden!! Het was nog even aanpoten gistermiddag maar het resultaat mag er echt zijn hoor! Wat was ik blij dat Christel vrij had van haar werk en dat moeder An ons nog kwam bijstaan en zelfs nog een gordijn korter heeft gemaakt! Ook voor nu weer heel hartelijk dank lieve An voor je prachtig naaiwerk!! De mooie brocante stofjes zorgen voor de juiste sfeer! Tja wie wat bewaard heeft mooi spul in huis toch An?

Met een grote glimlach hebben we het complete plaatje nog eens goed bekeken en natuurlijk zijn we weer apetrots!! Je wil spontaan nog eens in het huwelijksbootje stappen! Samen proosten met een heerlijk glaasje bubbels! Slapen met je "grote liefde" in een zeer romantische bedstede! Dan s'morgens wakker worden en verrast worden met een overheerlijk ontbijt! Dat is toch echt wel GENIETEN!!

Nieuwsgierig naar de foto's? Kijk zaterdag a.s op het blog!

2 opmerkingen:

  1. LOL! Nu ga ik volgende week trouwen (toeval bestaat niet) ;-) Dus deze actie komt net iets te laat, anders had ik mijn lief natuurlijk spontaan in de Pipowagen over de drempel gedragen!
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen