dinsdag 19 juli 2011

zomervakantie week 1 en 2

Zomervakantie is nu ECHT begonnen, inmiddels 3 wisselingen van gasten gehad weer.
En deze week voor de eerste keer gasten die een hele week blijven ipv midweek/weekend/1 nacht.
Het weer is iets dat me normaal niet bezig houdt, maar sinds de pipowagen geopend is wel....het liefste wil je altijd een zonnetje voor de gasten. En wat hebben de meesten ook super geboft, maarja...Nederland en zomervakantie...dan is het weer niet altijd top.
Mooi om te zien dat de gasten zelf creatief zijn met activiteiten, zo werd de pipowagen vorige week omgetoverd tot schilderwagen en werd er volop geknutseld.

Je ontmoet steeds nieuwe mensen en dat is zo leuk, gezinnen met jonge kinderen of met tieners, ouders alleen, jonge stelletjes, 3 generaties (oma-mama-kleindochter), vriendinnen, etc.
En al voel je meestal wel aan hoe men het vindt blijft het leuk om het gastenboek te lezen wat men opgeschreven heeft.

Afgelopen week samen met m'n gezin in Marjo's huis gewoond, voor de dieren gezorgd, kip Geertrude die d'r eerste ei gelegd heeft, gewandeld en geknuffeld met hond Sef. Thuis hebben we geen hond, ben zelf meer een kattenliefhebber, maar Sef is echt een schatje. En ook voor de gasten is hij een graag geziene gast.
Ook een week van alles in je uppie doen, mails beantwoorden, telefoontjes, bevestigingen maken, kadobonnen, klaarmaken van de pipowagen voor nieuwe gasten, cupcake's bakken, etc. Pas dan zie je hoeveel je doet en hoe fijn het is om alles samen te kunnen doen, zodat je taken ook kunt verdelen.
Fijn om vrijdag Marjo weer te begroeten en dan zelf op vakantie te gaan. Heerlijk ook wel om de pipowagen dan even echt los te laten ......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten