donderdag 16 juni 2011

Vuurtje maken en popcorn bakken is elke keer een FEEST!!!!!

Dit keer mooie stokken gezocht en croisantdeeg om de stok gedraaid! Bakken bij het vuurtje en gezellig zitten! Naniek, Manoek en Lot vonden het heerlijk al waren de begin broodjes met een verbrand randje he dames! Geduld meiden, want het lukt past echt goed als de grote vlammen weg zijn.... Het vuur plekje wordt vaak gebruikt, groot en klein vind het gezellig om rondom het vuurtje te zitten! Ook een plek waar de kinderen samen komen om met elkaar  te kletsen. Ook Sef is er graag bij en hij hoopt natuurlijk dat de kinderen een stukje brood laten vallen en hij lekker mee kan smullen! Jet is de popcorn-maker en als er gasten zijn wil ze ze graag voorzien van een lekker bakje popcorn.
Jet houd natuurlijk zelf ook van heerlijk lekker snoepen....

Ook zo leuk dat Christel haar ouders aan het logeren zijn samen met de kleinkinderen! Naar school en logeren in de pipowagen, wat een bofkonten! Doortje, Ties en Tim genieten van lekker spelen, gezellig eten met opa en oma en leuke dingen doen. Lot vind het helemaal een feestje want haar vriendinnetje is wel heel lang hier om gezellig mee te spelen!
An en Noud hebben het reuze naar hun zin en ervaren echt vakantiegevoel, al is het bijna naast de deur! Hopelijk ben je er van bewust An hoeveel uren naaiwerk jij hebt verricht van al dat moois wat er in de pipowagen te bewonderen is, nogmaals zijn Christel en ik je heel heel dankbaar!!
Er liggen alweer nieuwe creaties op tafel......"De bruids-pipowagen"!!! 2 sept. komt het bruidspaar, Juf van school  overnachten in de bruids pipowagen!  In gedachten weten we al hoe het eruit moet komen te zien...nu nog gaan maken!

In het weekend mochten we de eerste kadobon overhandigen! Een grote familie kwam langs en ouders waren zeer verrast met "het kado"! 35 jaar getrouwd en je krijgt een midweekje pipowagen kado, tja wie wil dat nou niet!!
De tweede kadobon is inmiddels ook overhandigd aan twee hele blije mensen! Ze komen heeeeeel graag een nachtje logeren!

Strakjes ga ik lekker kokkerellen want oud collega's komen eten en ze willen graag de pipowagen bewonderen! Ik had bedacht om dan ook maar gezellig in de pipowagen te eten, vinden ze vast heel leuk!

TIP!! Zoek je nog een leuk, bijzonder of gaaf kado voor vaderdag? Wat dacht je dan van een nachtje pipowagen? Ook al is hij hip, lief, romatische, knus en zoet ingericht....ook papa's vinden dat super leuk!!
Wees welkom vaders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten