woensdag 8 juni 2011

Pipowagen "Warm Welkom" in magazine "Groter Groeien"!!!!!

We werden deze week verrrast met een eerste aanvraag n.a.v.een artikel over pipowagen ''Warm Welkom'' in het magazine "Groter Groeien".We waren hier wel van op de hoogte alleen wisten we niet wanneer het geplaatst zou gaan worden. Christel is op de snelweg bij ieder benzinestation gestopt om het blad te kopen maar helaas .......vandaag net binnen in de supermarkt en gekocht natuurlijk!!  Leuk en bijzonder..... Helaas niet met een foto maar wel een zeer uitnodigend stukje tekst!
Een  artikel over de 32 leukste campings van Nederland.
Al zijn we geen camping toch onwijs leuk en bedankt Marije dat je "Warm Welkom" hebt willen plaatsen!
Glamping camperen.... zo noem je onze pipowagen met net dat beetje meer luxe! 
Leuk Marije dat je komt logeren met je gezin en dat je de pipowagen gaat testen. Wij vinden het gaaf dat je er mooie publiciteit aan gaat geven! Op www.gaafvoorkinderen.nl  en op www.kids-and-trips.nl Even wachten nog, eerst maar eens komen logeren in onze knusse wagen !!

Maandag is Marleen Brekelmans geweest voor de fotoshoot van de pipowagen!  Fijn dat je er was Marleen! Vroeg in de ochtend donkere wolken maar even later kwam er een heerlijk zonnetje door. Marleen wist de mooie plekjes in en rondom de pipowagen te fotograferen! We zijn zooooooo benieuwd naar het resultaat.....we kunnen niet wachten totdat ze op de website staan!  We krijgen nog bijna dagelijks veel leuke reactie's over de site!!! Hou hem dus goed in de gaten want hij wordt nog veel en veel mooier met een prachtige impressie van ons pipo-plekje!

Vanmiddag samen de eerste "Warm Welkom" kadobon gemaakt. Met plakken, knippen roosjes en hartjes is het een bijzonder kadootje geworden! Verrassing voor huwelijksfeest ouders, leuk idee!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten