zondag 22 januari 2012

Warm Welkom in Ariadne at Home!!!

MagazineBijzonder, bijzonder en nog eens bijzonder is dit mooie nieuws!!! We staan gewoon in de Ariade At Home!!!!!  Gewoon is dat natuurlijk echt niet....soms kunnen we niet geloven dat er zoveel mooie dingen op ons pad komen!! Hier durfde we in het begin alleen nog maar van te dromen en kijk nu... Natuurlijk zorgt onze lieve Marleen voor dit soort bijzondere momenten in het eerste jaar van Warm Welkom!!! Onwijs veel dank Marleen! Je bent samen met je 3 prachtige kinderen komen logeren op ons bijzonder plekje! De tekst en de foto's zeggen genoeg....Je hebt je warme gevoel en je mooie ervaring  in het verhaal gelegd en je adviseert elke lezer van de Ariadne om dit fijne gevoel te komen ervaren! Heel fijn om te lezen, een tastbare mooie herinnering Marleen, Super!


Er is druk mail verkeer bij Warm Welkom. Heerlijk om enthousiaste mensen op de mail te mogen ontvangen. Er wordt volop geboekt voor het voorjaar en de zomervakantie!! Helaas moeten ook al vaak nee zeggen. Jammer.... want enthousiaste mensen wil je graag een mooie en bijzondere vakantie aanbieden. Maar ja, vol is vol lieve mensen. Hopelijk zien we jullie terug op de mail of telefoontje met een nieuwe aanvraag.


We verlangen weer naar een groene tuin, frisse bloemetjes en de zon! We kunnen niet wachten op het heerlijke voorjaar! Nog ff geduld hebben....

3 opmerkingen:

  1. Wat lief Marjo & Christel! Met veel liefde gedaan en geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteer met jullie "In de Pers"moment!
    Dat is ook een wens van mij. Wat een geweldig idee, ik zou zoiets ook wel willen hebben maar dan met een winkeltje met mijn handgemaakte spulletjes erin!

    Nog veel succes!

    Adrianne
    www.pieterpeuter.nl
    www.teenyweenydesign.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen