donderdag 29 december 2011

Succesvol jaar voor ''Warm Welkom''.....

Het einde van het jaar naderd  en voor je het weet is het alweer 2012.....Het kerstbrood is op en de oliebollen en de champagne zijn in huis! We denken na over de hoogtepunten van het afgelopen jaar, maar ook over de minder leuke dingen die aan ons voorbij komen.....We spreken graag onze intentie uit voor het nieuwe jaar en we blijven dromen over de mooie dingen die we fijn zouden vinden om te doen...Elk jaar weer bijzonder om samen met vrienden en kinderen er over te babbelen. Voorbij gevlogen is 2011 maar 
WAT EEN JAAR!!!! Terug kijkend naar een mooi, bijzonder maar vooral succesvol jaar voor ''Warm Welkom''!! We worden er zelf warm van als we er aan terug denken....

Onze droom is werkelijkheid geworden! Vrijdag 1 april 2011 opende warm welkom haar deuren!! Jeetje wat was het een spannende tijd maar vooral een SUPER gave tijd! Onze ''droom'' is uitgekomen!! Het blijft heerlijk om te dromen over Warm Welkom....Er ontstaan telkens weer nieuwe ideeën en dat maakt het juist zo leuk. Ook zoooo leuk dat spontane mensen ons inspireren om zelfs te willen trouwen in onze pipotuin!! Inclusief gasten en ambtenaar!! Jeetje wat leuk zeg!! Vorig weekend 2 aanvragen, hoe bijzonder is dat? Een nieuw idee is geboren....Het zit al in ons hoofd. Een laantje met rozenboogjes, witte stoeltjes, veel wit, tule en hartjes......we dromen nog even verder.
In het nieuwe jaar gaan we volop flyeren voor de bruidspipowagen en wie weet kan er in de pipotuin getrouwd worden en ook gefeest!!!

Maar nu.....morgen gaan we de pipowagen de nieuwe winterse look geven!!. Als de gasten zijn vertrokken gaan we aan de slag! Leuk om weer te veranderen en al helemaal met weer nieuwe kleuren! An haar naaimachine heeft echt wel overuren gedraaid, dat ding zal wel helemaal van slag zijn......Super An voor al het naaiwerk en gefrutsel met de stoffen. Leuk dat je er zelf ook zo blij van wordt! Alles zier er geweldig uit en zelf Rudolf het rendier is van de partij!!

.


Nieuwjaarsdag zullen we met elkaar proosten op weer een bijzonder mooi jaar voor ''Warm Welkom''.
Dat we gasten blij mogen maken, mogen verrassen met de kleine dingetjes die er voor zorgen dat je binnenstapt
in een droom.....

Wij wensen alle gasten die op ons bijzonder plekje hebben genoten een bijzonder mooi, warm en liefdevol 2012. Hartelijk dank voor jullie bezoek aan de pipowagen!
Een Warm Welkom voor onze nieuwe gasten!! Laat je heerlijk verwennen op een bijzonder en warm plekje in Limburg!
Goed uiteinde en tot ziens in 2012!

Wees welkom!!
Warme groet, Marjo en Christel2 opmerkingen:

 1. Wat is jullie Pipowagen mooi! Geweldig ingericht, met oog voor details (leuke fluitketel :-). Ik las erover in Ariadne. Kom zelf ook uit Limburg en heb ook een Pipowagen, maar lang niet zo'n luxe. Dus wie weet kom ik een keertje logeren:-)
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijzonder bedankt Lien voor je leuke reactie op het blog.
   Blijf lekker dromen van je eigen winkeltje in de pipowagen!! Wees welkom op ons plekje! Groetjes Marjo en Christel

   Verwijderen