donderdag 15 december 2011

Warm Welkom in GLAMPING magazine van de ANWB!!!!!!!!!

Leuk nieuws...Vandaag 15 dec. ligt de GLAMPING van de ANWB in de boekwinkel en supermarkt AH en..... "Warm Welkom" staat er in!!!!!! Strakjes snel naar de winkel om te kijken en te kopen natuurlijk! Erg leuk hoor dat we in een blad staan wat in heel Nederland in de schappen ligt. Het leuke is dat we er niets voor hebben hoeven doen. Deze mooie dingen komen op ons pad en dat blijft toch wel heel bijzonder!! We blijven mensen dankbaar die meer bekendheid willen geven aan WW.

Gisteren weer met Christel en An aan de winteraankleding voor de pipowagen gewerkt. Gezellig samen op het naaikamertje bij An. Lekker met koffie, thee en efteling chocolade freubelen we wat met de stofjes en de idee├źn vliegen over tafel! Jeetje wat wordt het weer leuk met rood/blauw geruit met stoere bruine kleuren! De romantiek moet erin blijven dus de hartjes komen overal weer terug maar nu met nog wat vogeltjes en huisjes !! Heerlijk om zo bezig te zijn en wat zijn we weer creatief zeg!! An vond ook nog hele oude, zelf een beetje kitschie kerstballen op zolder, past natuurlijk ook helemaal leuk!!
De gasten van vorige week hebben ons geinspireerd met gebreide kerstballen, hoe leuk is dat? Christel en ik zijn er helemaal weg van en ze passen super bij de nieuwe inrichting! Nu mijn moeder nog zover krijgen om ze te breien, vind ze vast heel leuk! Morgen een mini kerstboom kopen voor bij de pipowagen en nog ander leuk kerstspul! Nog even snel gezellig maken voor onze nieuwe gasten van het weekend! Wil je op de hoogte blijven van de winter-pipowagen? Blijf dan ons blog volgen!

Mooie dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten