zondag 11 maart 2012

Begin van de lente bij Warm Welkom..

De lente is in zicht en in de pipowagen van Warm Welkom is dat al aardig te zien! De winter aankleding is vervangen voor de frisse lente/zomer stofjes. Fris blauw met vrolijke bloemetjes, hartjes, ruitjes en allemaal vrolijke spulletjes waar je helemaal blij van wordt! De bloempotten buiten zijn voorzien van vrolijke voorjaarsbloemen en de tulpenbollen komen al langzaam uit de grond! Lente laat je maar zien!


Warm Welkom bijna één jaar open op 1 april 2012!! De tijd vliegt en wat is het een mooi en succesvol jaar geweest! Blij en trots zijn we op een mooi jaar met hele enthousiaste gasten die hebben genoten op een mooi plekje waar je helemaal tot rust komt en waar kinderen heerlijk kunnen spelen! Waar we in het begin alleen maar van durfden dromen is nu werkelijkheid geworden!! We hebben heeeeeel veel zin in een nieuw voorjaar en zomerseizoen en zeg nou zelf dat is toch bij de pipowagen de mooiste tijd van het jaar!! Lekker van het buitenleven genieten, buiten eten en 's avonds lekker rondom het vuurtje zitten met een wijntje! De boekingen lopen zeer goed en het blijft heerlijk om leuke en enthousiaste mensen op de mail of aan de telefoon te krijgen. Nog leuker natuurlijk als je nog een plekje voor ze hebt!
Er is al volop geboekt bij Warm Welkom en de mei en zomervakantie zit op een aantal dagen al helemaal vol!!  Dus wil je nog een nachtje komen slapen of echt op vakantie bij Warm Welkom? Wees er dan heel snel bij want vol is vol!!


De bruidssuite van Warm Welkom begint ook lekker te lopen! Binnenkort komt er zelfs een bruidspaar overnachten met kinderen! Bijzonder leuk dat de kinderen betrokken zijn bij het huwelijk en al helemaal bij de huwelijksnacht!! 
Binnenkort gaan we met onze bruidsflyer op pad. Een dagje langs bruidsmode zaken, fotografen en evt de bloemmist! We gaan er een gezellig dagje van maken om de bruidssuite van Warm Welkom te promoten!! 
De floriade in Venlo open binnenkort zijn deuren! Van 5 april t/m 7 oktober 2012. Een gezellig dagje uit voor de hele familie. Zoek je nog een leuke en bijzonder overnachting, informeer dan of Warm Welkom nog een plekje voor je heeft!

Alle bezoekers, jong en oud, zullen worden geïnspireerd door het aanbod van innovatieve en authentieke informatie die op een leuke en memorabele wijze wordt gepresenteerd!


1 opmerking:

  1. Ooo wat ziet het er weer heerlijk uit...jullie staan echt nog op mijn 'verlanglijstje'...alleen manlief nog over halen;) slapen in een pipowagen??! Hij denkt er nog steeds het zijne over.Misschien maar een paar zussen meenemen! Hopelijk tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen