woensdag 28 maart 2012

Warm Welkom in boekje "zonder drempels" en in de "lekkerwegblok" van de flow!!!

BannerHet voorjaar begint bijzonder leuk met mooie dingen die op ons pad komen...Zo heeft Eelke Kelderman een boekje uitgebracht met 20 rolstoelvriendelijke vakantie plekken in Nederland. De titel van het boek is dan ook "Bed en Breakfast zonder drempels. In samenwerking met het revalidatiefonds heeft ANWB Bed en Breakfast een gids samengesteld voor mensen met een handicap.Kortom een gids met B&B's die voor iedereen bereikbaar zijn, een gids zonder drempels. Voor € 10.95 te koop bij de ANWB of te bestellen in de boekhandel. Eelke is op ons pad gekomen en liet ons weten dat het een droom voor haar is om een eigen boekje uit te brengen met bijzondere vakantie plekjes voor mensen met een beperking. Zo heeft ze vorig jaar gelogeerd in de pipowagen en deze zorgvuldig getest. Zij liet ons weten dat als de pipowagen voor haar goed bereikbaar zou zijn met alle goede aanpassingen dan zou ook Warm Welkom een plekje krijgen in haar boekje. Vol spanning was het afwachten natuurlijk.We hoopte het zo want het zou toch wel heel gaaf zijn!! Ook omdat we juist mensen met een beperking kennis willen laten maken met een leuke, sfeervolle en toegankelijke pipowagen! Bij haar vertrek liet ze aan ons weten dat ze genoten had en dat Warm Welkom een mooie, sfeervolle plek is ook voor mensen met een beperking! Het blijft natuurlijk een pipowagen die niet heel ruim is, maar kan mij hier goed redden vertelde ze.. Jullie hebben er een bijzonder plekje van gemaakt en aan alles en iedereen is gedacht. Jullie verdienen een plek in mijn boekje!!!
Blij en nog eens heel blij!!! Heel hartelijk dank Eelke!! Wij zijn je heel dankbaar en je mag echt trots zijn op het resultaat! Leuk dat je nog bij het programma koffietijd te zien was op tv en je boekje mocht presenteren! Als je maar gelooft in je eigen dromen Eelke dan gebeuren er mooie dingen! Voor meer bijzondere rolstoelvriendelijke plekjes kijk dan op www.eelkedroomt.nlFlow Lekkerwegblok...... ook hier staat Warm Welkom mooi vermeld!!! Jeetje wat toch weer bijzonder!!  Mieke heeft met haar gezin in de herfstvakantie gelogeerd in de pipowagen. Zij vind het leuk om haar logeer ervaring te delen met alle mensen die heerlijk op de bank dit dikke lekkerwegblok zitten te lezen. Er staan 208 zeer leuke adressen in waar je heerlijk kunt logeren voor 1 nacht,weekend of week. Verkrijgbaar in de boekhandel voor € 9.95.
.Zo heeft een journaliste van de KRO Warm Welkom gevonden. Over een aantal weken komt er een reeks uitzendingen bij omroep MAX over je "eigen B&B in huis of tuin. In de tv gids van de KRO laten ze een voorproef zien van het programma. 3 leuke B&B komen in de gids te staan en joepie ook Warm Welkom staat er in!! We komen niet op tv maar hoe bijzonder is het om toch maar weer in een boekje te staan!!
Hartelijk dank Ditty voor de plaatsing!

Het zonnetje is er volop en je ziet mensen genieten van het mooie weer. Langzaam krijgt de tuin een groen kleurtje en de tulpenboom begint langzaam te bloeien! Lente, heerlijk dat je er bent!!

Zondag 1 april 1 jaar Warm Welkom!!
Vorig weekend al een leuk Wicked uitje gevierd met z'n tweetjes en kijken terug op een bijzonder en succesvol 1ste jaar! Zondagavond gaan we met onze lieve mannen er bij proosten met een heerlijk wijntje in de pipowagen op 1 jaar Warm Welkom!! Wellicht nog samen overnachten met Christel in de bedstede! Dat wordt lachten....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten