donderdag 21 april 2011

ZOMER bij pipowagen ''Warm Welkom"...

Wie wil nou niet met deze zomerse dagen heerlijk vertoeven op een bijzonder mooi plekje!
De aanvragen stromen binnen, men wil nog ff genieten van dit prachtig mooie weer!
We hebben bewust gekozen om heel kleinschalig te zijn en dat heeft de gevolgen dat we nu vaak ''nee'' moeten zeggen.... hopelijk gaan we alle mensen een ander mooi moment begroeten in de pipowagen!

De afgelopen dagen vriendelijke gasten mogen begroeten in de pipowagen en leuke reacties ontvangen in het gastenboek!!!
5 Gooische dames hebben na een pieterpad wandeling hier overnacht en wat een enthousiasme toen ze de pipowagen mochten gaan bewonderen!
Heerlijk om te horen dat ze van het begin tot het eind hebben genoten, het voelde voor de dames als een "Warm Bad".
Ook de 2 families uit Belgie vonden het hier geweldig!!! "Wij zijn nu al fan'' staat in het gastenboek geschreven!!! 5 kinderen renden hier vrolijk rond, blote voetjes, met vlechtjes in het haar en fleurige rokjes aan. Spelend in de knutselpipowagen, op de schommel en de trampoline was een feest! Ook onze hond Sef heeft genoten, hij woonde voor even bij de familie waar hij alle aandacht kreeg! Fietsenverhuur van Dekkers tweewielers uit Wanssum verliep heel goed! Fijn dat we kunnen samenwerken Rob!! S'avonds werd al op tijd het vuurtje aangemaakt. Op de boomstammetjes rondom het vuurtje  zitten was toch echt wel genieten volgens de familie! Hopelijk blijft het lente weer nog zo lekker want de kinderen hebben bijna vakantie!!
Voor 9 personen heerlijk buiten een ontbijtje maken was een leuke uitdaging! Het was ff doorwerken maar het buffet zag er mooi en zeer smakelijk uit.... het buitenleven is nu echt begonnen HEERLIJK!!

1 opmerking:

  1. Lieve Marjo en Christel,

    wat ziet het er prachtige uit! Aan elk detail gedacht... super. Kijk graag even op de site voor een impressie. Complimenten

    groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen