zaterdag 30 april 2011

Bijzonder bezoek.......

Nina en moeder Marcha hebben gelogeerd in de pipowagen!!
Een vrolijk meisje met een vrolijke mama vonden het even genieten na een goede uitslag. We hebben er een feestje van gemaakt vertelde moeder Marcha!! Omdat Nina het leuk vind om te schilderen hadden we buiten een schildersezeltje klaar gezet met kwast en kleurtjes verf.
Op de veranda waar nog een heerlijk avondje zonnetje verscheen zaten ze heerlijk samen te schilderen  Het resultaat was prachtig!!! 2 mooie harten onder een regenboog! Jeetje Nina wat een prachtig mooi schilderwerk zeg!!!
De volgende de dag hadden we een afspraak staan met een jounalist en  fotograaf van Dagblad de Limburger.
Zij willen een mooi artikel gaan schrijven over de pipowagen die uniek is omdat hij rolstoelvriendelijk is, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!
Omdat Nina gebruik maakt van een rolstoel werd ook zij en haar moeder geinterviewt en gefotografeerd.
Voor ons weer bijzonder om in zo'n gesprek terug te gaan naar het begin van onze ''Droom'' die nu werkelijkheid geworden is!!!!  Nu de krant van volgende week in de gaten houden, het komt in katern "scala".
Het was een bijzonder bezoek van twee heel bijzondere en  lieve mensen!!  Marcha en Nina super bedankt voor het uittesten met de rolstoel!  En zoals beloofd Nina gaan we de volgende keer als je komt een gezellig vuurtje stoken.

Een verassing voor jet en Lot deze week.....ze mochten met mij eindelijk in de pipowagen slapen!!!
Een mooi moment om samen met mijn twee lieve meisjes in de bedstede te slapen! Het was knus en gezellig, we hebben er van genoten!
Met een warm en trots vakantie-gevoel overnachten in onze eigen tuin in een prachtige pipowagen is toch wel heeeeeeeel bijzonder!!

De laatste logeetjes met baby Lena waren weer heerlijk enthousiast, bedankt voor jullie leuke reactie met bloemetjes en vlinders in het gastenboek! Vandaag pieterpad loge's en maandag komen onze allereerste boekers...die gaan we eens even heerlijk verwennen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten