zaterdag 2 april 2011

Enthousiaste eerste gasten!!!!

en dat voelt wel heeeeeel erg goed!!!
Een kwartiertje nadat we alles klaar hadden arriveerde onze eerste gasten! We lopen wat nerveus door het huis, vroegen ons af of echt wel aan alles gedacht hdden, jeetje wat vonden we het spannend!! Nu gaat het echt gebeuren Christel, we zijn blijven geloven in de pipowagen en kijk nu!!!schouder aan schouder weet je nog?

Na een ''warm welkom'' te hebben gewenst kregen we een kadootje omdat we speciaal voor hen eerder open zijn gegaan, wat leuk zeg!! Ze zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen omdat ze het blog hebben gevolgd op de website,dat is leukom te horen!
Maar nu moeten ze de pipowagen nog in het echt bewonderen!!!  Al vinden we het zelf helemaal leuk, hip en sfeervol eruit zien, je hoopt toch dat de gasten dat ook zo vinden.
De sleutel wordt overhandigd en nu maar afwachten wat ze ervan zullen vinden.

Na een heerlijk kopje koffie met een versierde cupcake horen we alleen maar leuke en positieve reactie's. Wat knus en gezellig ziet het eruit en ook de slaapwagen heel sfeervol!! Het doet ons goed en wat voelen we ons blij!!! Het leuke nieuws is dat ze graag in december terug willen komen met vrienden om hier een verjaardag te vieren WAUW!!!!
Ook flyers zijn welkom, zij weten wel mensen te vinden die dit ook super leuk vinden. Onze dank is groot lieve gasten, wij zijn zeer blij dat jullie genieten op ons pipo-plekje!
Alweer een bijzondere dag met bijzondere gasten en niet te vergeten bijzonder mooi weer!!!
Zondagochtend zullen we onze gasten verrassen met een heerlijk ontbijtje, ook die gaan we samen voor de eerste keer maken! Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten