dinsdag 24 mei 2011

Pipowagen staat nu echt in het "GROEN".....

Een heerlijk zomers plaatje en zomers plekje!!!!
De pipowagen staat nu helemaal in het groen. Alle bomen en planten laten nu hun mooie bladeren zien en ook de vaste planten komen door dit zachte weer uit de grond. De voorjaarsbloemen zijn uitgebloeid en jammer genoeg is het fluitekruid langs de weg niet meer mooi om te plukken. Gisteren nog wel mooie gele bloemen gevonden langs een beekje en pioenrozen gekocht bij de buurman. Zo heeft elk seizoen z'n mooie periode maar de lente en zomer is toch wel een van onze favorieten. Het "Buiten Leven" bevalt ons prima, je krijgt er heerlijke energie van.


De gasten van nu genieten van een midweekje pipowagen!  Ook zij zijn weer heerlijk enthousiast en vinden het zeer verzorgd en netjes. Zeer verrrast met een lekker kopje koffie en overheerlijke cupcake's!! Leuk, hier worden we blij van!  Komend weekend is de pipowagen leeg......voor het eerst sinds de opening van 1 april. Dus heb je nog zin om vrijdag een weekendje te komen logeren in onze knusse pipowagen, boek dan nu!!  De aanvragen stromen lekker binnen.....soms niet te bevatten wat ons allemaal overkomt. Nooit gedacht dat we zo'n fantastische mooie start zouden gaan maken met prachtig lente weer! Veel dank lieve mensen die nu al kennis hebben mogen maken met de pipowagen en voor de mensen die nu geboekt hebben voor de komende periode! Geef het door, geef het door aan mensen die nog een heeeeeeel bijzonder plekje zoeken!!

Leuk nieuws nog!!! Webwinkel http://www.handiggemaakt.nl/
wil graag flyers van  "Warm Welkom'' verpakken bij elke bestelling !!! Mooie woonspulletjes voor een warme en gezellige sfeer in huis of tuin.Dank je Antoinette, de flyers komen z.s.m. naar je toe!Geen opmerkingen:

Een reactie posten