dinsdag 17 mei 2011

Een fantastische open dag van ''Warm Welkom''......

We zijn nog heerlijk aan het nagenieten van een fantastische opendag van ons mooie ''Warm Welkom".
Met een zeer trots, warm en fijn gevoel kijken we terug op een bijzondere feestelijke dag!

Met een prachtig ontroerend woordje van Truus hebben we ''Het Lintje" van ons pipo-plekje door geknipt.
Een bijzonder mooi moment .......Ook al zijn we vanaf 1 april al aan het draaien, het voelde even dat ''Onze Droom'' nu echt van start gaat!!! De eerste felicitaties waren natuurlijk van onze lieve lieve mannen en kinderen waar we natuurlijk heeeeeeeel trots op zijn!!!! We hebben genoten van zoveel lieve en enthousiaste mensen die de pipowagen maar ook het pipo-tuintje echt helemaal geweldig vinden!! Heerlijk om te horen dat de plek voelt als een ''Warm Welkom''.Nou dat is ook precies wat we willen uitstralen, het gevoel dat het een bijzondere-plek-is-om-te-zijn!!! De hele dag door liep het lekker vol met bezoekers, de sfeer was goed en het weertje was fris maar heerlijk met af en toe een zonnetje en een drup regen. Kinderen rennen vrolijk rond met gesminkte snoetjes en mooie tatoo's, snoepen van al het lekkers en spelen met elkaar. Andre en Eva speelde zo af en toe een mooi stukje op gitaar en ook dat zorgde voor een fijne sfeer.

leuk dat er op zo'n dag ook meteen een boeking wordt gedaan, de juf van school wil heel graag haar huwlijksnacht door brengen in de pipowagen!!! Dus er ligt weer en leuke uitdaging op ons te wachten!! De wagen gaan we helemaal in bruidssfeer aankleden met veel wit, hartjes, kraaltjes en tule heel romatische dus. De dag vloog aan ons voorbij maar heel bewust hebben we er echt van genoten!! Samen hebben we s'avonds nog een momentje gepakt om alle kado's en kaartjes te bekijken, het leek wel een bruiloft! Veel dank lieve mensen dat jullie bij de opendag aanwezig waren.en natuurlijk hartelijk dank voor alle spontane en bijzondere leuke reacties!!!

1 opmerking:

  1. Bianca Steeghs8 juni 2011 om 13:18

    Hallo Marjo en Christel,

    Het was ook echt een geweldige open dag. Jullie hebben werkelijk aan elk detail gedacht en alles geweldig georganiseerd. Ik wens jullie heel veel succes en vooral heel veel plezier met de prachtige pipowagen, maar dat komt ongetwijfeld helemaal goed!
    groetjes Bianca Steeghs

    BeantwoordenVerwijderen