vrijdag 4 maart 2011

Enthouisaste mensen....

Daar wordt je nog eens blij van!

Deze week bijvoorbeeld; Christel benadert Marcel Aerts uit leunen, een vriendje van heeeeeeeel lang geleden die een fotozaak runt. Christel vertelt over de mooie plannen van "Warm Welkom" en hij reageert enthousiast!! Op die dag hadden we ook een afspraak staan bij Charlotte van kapsalon "PUUR". Charlotte zou een aantal foto's nemen die we evt. konden gebruiken voor op de website. Maar de plannen werden gewijzigd. Een leuk gesprek levert dan zomaar een fotograaf op die diezelfde dag nog komt fotograferen op locatie!! Een heuse fotoshoot en nog wel voor nop gedaan. Toppie geregeld Christel en Marcel heel veel dank! Nee, soms kunnen we niet geloven wat ons allemaal overkomt!!

Ook vandaag; telefoontje van filmmaker Machiel Ruiterkamp uit Horst. Hij was in gesprek met Marcel de fotograaf en ook Machiel is enthousiast! Daar moeten we een flimpje van maken voor op de website vertelt hij, en dit ga ik kosteloos voor jullie doen!!! Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk!! Als alles klaar is, groeit en bloeit, komt hij langs. Jeetje wat weer leuk!!

Heel LEUK nieuws!!! Houd het blog in de gaten van http://www.vrouw.nl/
We komen op de site met 6 Verhalen in een blog over het leven van alle dag maar zeker ook over het leuke leven met een pipowagen!! Op internet dus, ik hou je op de hoogte!


De laatste dagen is er hard gewerkt en we hadden ZON, heerlijk! Het lente gevoel is echt in aantocht, we genieten van het buitenleven!! Niet alleen wij maar ook alle dieren vinden de zon wel lekker, de kippen scharrelen om ons heen en de katten slapen in het zonnetje!
Loodgieter en de dakdekker zijn klaar en Jos de timmerman is alles netjes aan het afwerken!
De eerste graszaadjes zijn gelegd door vader Mooren, dus zon laat je maar zien!
De eerste flyers al moeten aan vullen en binnenkort worden ze zelfs bij een rolstoeldanswedstrijd in Belgie uitgedeeld, dank je Anita!
Wij zijn heel dankbaar dat er zoveel bijzondere mensen zijn die heerlijk enthousiast zijn en heel graag mee willen werken aan "onze droom".
Mooi weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten