zondag 20 maart 2011

Een heerlijke Veranda is klaar!!!!!

wie wil daar nu niet onder zitten met dit heerlijke lente zonnetje!
Het zachte weer zorg voor extra meer energie en motivatie om gezellig met een hele club mensen buiten te werken! Ook de kinderen en alle beesten genieten volop van dit mooie weer!

Vrijdag, het begin van het weekend liep even minder prettig. De eerste tegenslag hebben inmiddels alweer achter de rug, ook dat hoort bij ondernemen niet waar?
Kapotte waterleiding, problemen met de ketel en de vlonder van de veranda had al vocht problemen.
Maar zie....de veranda is super mooi geworden met een nieuwe vlonder! Super gemaakt lieve mannen! Een mooi rustig plekje waar men kan gaan genieten !!! Ook de electricien is al aardig klaar en de bouwlampen kunnen de kast in want we hebben LICHT!

Het tuintje ziet er al leuk uit met alle lente bloemetjes!!! An heeft ons geholpen met planten. heerlijk als er mensen zijn die iets meer kennis van planten hebben dan wij. Het heeft nu even tijd nodig voordat alle planten zich goed laten zien, dat is ook afhankelijk van het weer natuurlijk. Dit is stap 1, nu wordt het tijd dat we gaan nadenken over welke planten er in de belevingstuin moeten komen. Ook gaan we werken met verse kruiden waar gasten ook gebruik van kunnen maken voor in hun kookpotje!

Leuk leuk leuk leuk want er zijn weer boekkingen bij gekomen!!! Er is zelfs een aanvraag gedaan voor een huwelijksnacht!!! Hopelijk mogen wij deze mensen begroeten met een ''Warm Welkom'' in onze romatische pipowagen!! Zowel buiten als binnen gaan we het warm en heeeeeel sfeervol inrichten met veel wit, kaarsjes en heeeeeel veel hartjes!!
1 april, onze eerste gasten...we hebben er zin in!!!!!
Geniet allemaal van dit heerlijke lente weer!

1 opmerking:

  1. oooh, wat wordt het mooi! En wat geweldig een echte veranda... dat wordt een heerlijk plekje voor een glaasje wijn bij ondergaande zon!

    BeantwoordenVerwijderen