maandag 3 september 2012

Het najaar komt er langzaam aan....

maar nu nog heerlijke zomerse temperaturen!!! Onze gasten genieten nog volop van dit heerlijke weer! In heel Nederland zijn alle vakanties uit en zijn alle scholen weer begonnen. Hier zijn de kinderen alweer 3 weken naar school en zitten alweer snel in het normale ritme. O wat verlangen we nu alweer naar die heerlijke rust, niets moet, de lange zomeravonden en alle tijd voor elkaar! Wilt u het vakantie gevoel weer even terug kom dan lekker logeren bij Warm Welkom. Ook voor 1 nacht is het hier heerlijk vertoeven!
Gelukkig raast de tijd aan ons voorbij en is het zo weer herfst, winter en dan weer dat heerlijke voorjaar! Voordat we het weten schieten de eerste tulpenknoppen alweer uit de grond!

Bij Warm Welkom gaat voor sommige mensen de vakantie nog even lekker door en ook in de maand september mogen we vast weer vrolijke gasten ontvangen in de pipowagen! September maar ook oktober zijn vaak nog heerlijke maanden en bij Warm Welkom zeker!
De boekingen lopen al lekker voor de herfstvakantie.Heb jij nog geen bijzonder plekje gevonden? Informeer dan snel want er is nog plek bij WW! We hebben besloten om de wintermaanden dicht te zijn behalve in de kerst en krokusvakantie. Dus....mocht je kerst, oud en nieuw of de krokusvakantie door willen brengen in bijzondere sferen informeer dan snel! Ook al zijn de bomen kaal en weinig groen in de tuin, ons pipo-plekje blijft een fijne-plek-om-te-zijn!

In de maand januari zijn we dicht en gaan we klussen aan de pipowagen. Je merk nu je 1,5 jaar open bent er toch allerlei kleine dingen opgeknapt moeten gaan worden. De badkamer krijgt een nieuwe look en er moet wat schilderwerk gedaan worden. Ook gaan we aan tafel voor wat nieuwe ideeën voor Warm Welkom maar daarover een andere keer meer!
We blijven groeien en vernieuwen omdat er mooie dingen op ons pad komen!. Dat maakt Warm Welkom juist zo uniek en bijzonder leuk!! Christel heeft het ziekenhuis zo goed als gedag gezegd zodat ook zij meer tijd en ruimte heeft voor Warm Welkom. Schouder aan schouder zeggen we elke keer weer! Een heerlijk warm en sterk gevoel!!
Boeken voor 2013 kan!! Informeer naar de mogelijkheden!

Mooie dag en wees welkom in de pipowagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten