zondag 20 mei 2012

Alles mooi groen bij Warm Welkom!

Lente, wat heerlijk dat je er bent! De themperatuur voelt lekker,de tuin is groen en we leven en eten buiten! Wat een zaligheid!
De gasten van vandaag uit Brugge genieten volop van het mooie weer en natuurlijk van de pipowagen! Zij hadden WW gevonden uit het "Lekker weg blok" van de Flow, ook in Belgie verkrijgbaar dus!


Het drukke seizoen is nu echt van start gegaan Bij Warm Welkom! Christel en ik hebben een strakke planning van gasten ontvangen, ontbijtjes maken en de niet altijd leuke pipo-schoonmaak. Toch geeft het elke keer weer een heerlijk gevoel als alles weer spik en span eruit ziet, het gras gemaaid is en de verse bloemetjes in de vaasjes staan! Het geeft helemaal een fijn gevoel als de kaarsjes branden, de koffie pruttelt, de cupcakes klaar staan en de nieuwe gasten mogen begroeten!


Maar binnenkort wordt de planning wat minder strak want dan gaat Christel na 15 jaar kinderverpleegkundige te zijn geweest stoppen...
Ja het is echt waar! Uiteindelijk toch nog snelle beslissing die ik o zo stoer vind! Een beslissing die echt niet de makkelijkste is geweest. Het verzorgen en vertroetelen van kinderen gaat ze echt niet helemaal opgegeven hoor! Ze blijft nog een aantal uurtjes werkzaam bij de kinderthuiszorg. De overige uurtjes gaan natuurlijk allereerst naar het thuisfront maar ook zeker naar Warm Welkom!
We hebben samen allerlei nieuwe plannen in ons hoofd en dit noemen we ook wel "Mooie Dromen" die we graag zien uitkomen. Dit houden we natuurlijk nog graag even geheim sssssst.


Na een jaartje sparen is onze wens van een "nestschommel" in vervulling gegaan. Onze mannen zijn gisteren begonnen met plaatsen van de schommel. Dat viel nog niet zo mee. Nu dachten ze klaar te zijn met grote gaten graven maar nee hoor! De schommel moest in gaten komen van 80 cm diep. Een flinke klus en dan is het nog de kunst om hem waterpas te krijgen.  Het was zweten voor onze lieve mannen maar wat zijn we weer trots! Morgen gaat de beton erin en dinsdag wordt het nest gebracht. Nog ff geduld en dan kan er ( helaas hebben ze de verkeerde kleur geleverd, dus nog ff wat langerwachten)  volop geschommeld worden!


Toch wil ik het even kwijt dat de reacties in het gastenboek hartverwarmend zijn! Onze gasten zijn vooral ook zo creatief! Er wordt volop gekleurd, geknipt en geplakt! Zelfs de viooltjes uit de tuin worden geplukt en geplakt! 
Het eerste gastenboek is VOL! Vol met fijne teksten, bloemetjes en bijtjes! Bijzonder om te lezen dat ze volop genoten hebben van ons pipo-plekje! Dat ze heerlijk hebben kunnen onthaasten en dat ze zich thuis hebben gevoeld. Maar vooral ook dat de kinderen genoten hebben van de speel-pipowagen, de trampoline, popcorn bakken, stukkie rijden op de pony maar zeker niet te vergeten Sef en Boef!! De hondjes zijn ook zo blij als er weer nieuwe gasten zijn. Boef zien ze vaak als speelgoed, ze sjouwen wat af met die hond! Boef is ook een echt boefje maar o zo lief voor kinderen. Hij blijft zelfs in de bolderkar of in de poppenwagen zitten als je een eindje wilt gaan rijden. Er wordt zelfs gevraagd of Boefje mag komen logeren! 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten