donderdag 16 augustus 2018

Zomervakantie 2018

De zomervakantie is al even in volle gang en wat genieten onze gasten van dit heerlijke plekje. Prachtig zomer weer, erg warm geweest, maar onder de bomen is het prima vertoeven! Gasten zijn zeer tevreden en happy met dit mooie plekje, maar vooral ook van de groene en rustige omgeving!Wat voor ons alweer na een 8ste seizoen wat gewoontjes begint te worden, is het elke keer voor onze nieuwe gasten een groot feest om hier de vakantie en het leven te mogen vieren! En...daar worden wij natuurlijk heel blij van! 
Daar ligt ook elke keer weer onze uitdaging, om bij elk bezoek aan de pipowagen onze gasten die grote glimlach te geven, het geven van een relaxt gevoel en de rust die bij ze binnen komt! Hoe blij kun je worden als je de pipowagen binnenstapt met een heerlijke geur van verse bloemen, brandende kaarsjes en een fijne sfeer! De koffie klaar staat met iets lekkers en kinderen blij worden van een passende slaapkamer in zoet rose of stoer blauw! Ze heerlijk rond kunnen rennen door de grote tuin waar volop gespeeld kan worden! Waar ze een eigen speel-pipowagen hebben met volop speelgoed! Waar ook een vuurtje gemaakt mag worden, waar popcorn gebakken kan worden en...waar je zelfs met meerdere mensen kunt logeren door een tentje op te zetten!

Slapen bij Warm Welkom is een feestje voor iedereen! Een uniek plekje waar je op jezelf bent, veel privacy, want er staat 1 pipowagen, lekker in het groen, in een landelijke omgeving! Informeer naar de leuke uitjes in de buurt!
En mocht je nu iemand willen verrassen met een nachtje? Wij maken graag een gezellige kadobon op maat! Informeer naar de mogelijkheden!

Wees Welkom in een mooi stukje Nederland, wij kijken uit naar jou komst!

Warme groet,
Marjo en Christel

1 opmerking: