zaterdag 2 maart 2013

Warm Welkom weer open!!

2 maart.....de dag dat Warm Welkom weer open is! Dubbel feest vandaag want we hebben een jarige job in de pipowagen! Een Warm Welkom voor onze eerste gasten!! De pipo-tuin ziet er vrolijk uit met slingers en ballonnen en natuurlijk is in de pipowagen ook versierd!

Na een koude en toch wel witte winter openen wij met trots de deur van de pipowagen weer! Het gevoel kwam even voorbij of we voor het eerst open gingen. De pipowagen was gisteren nog helemaal leeg, de tuin was nog niet gedaan en er lag nog wat klus-werk voor onze mannen! In 2 maanden tijd hebben we de pipowagen en slaapwagen van binnen helemaal geverfd ( met hulp van schoonvader Wiel natuurlijk). De pipowagen zit weer strak in de lak en wat kun je blij worden als alles er weer mooi en fris uit ziet! Met een volgeladen auto kwam Christel richting pipowagen! Vol met gewassen gordijnen, kussens, beddengoed en voorjaars bloemen! Daarna was het weer inrichten....dat blijft elke keer weer zooooooo leuk! Vooral nu met alle lente kleurtjes krijg je nog meer zin in het voorjaar! Ik kijk de tulpen knoppen uit de grond, en de bloesems aan de bomen! LENTE je bent zo welkom! Het buitenleven kan bijna beginnen!  Ik verheug me al op ons eerste etentje buiten! We hebben genoten vandaag om alles weer tot in de puntjes in orde te maken. Heerlijk om zo met z'n 4-tjes rondom de pipowagen bezig te zijn en weer aan een nieuw seizoen Warm Welkom te beginnen!!

Net op het nippertje was alles klaar! Nog even snel de cupcakes versieren en verse koffie zetten! Om half 3 mochten we onze gasten begroeten met een Warm Welkom! Voelt weer zo heerlijk en geeft veel voldoening van je werk als gasten blij en enthousiast zijn! We kijken elkaar aan met een big smile.....ja, heerlijk weer! Hier doen we het voor!!
Dan is er koffie en thee met lekkere Limburgse "Krumel-vlaai".
Het smaakt allemaal nog lekkerder omdat je blij bent met deze speciale dag! Nog steeds zijn we erg dankbaar voor al het moois wat Warm Welkom ons al gegeven heeft en wat nog komen gaat!

De boekingen stromen lekker binnen en er is nog volop plek om heerlijk te komen overnachten in de pipowagen!
Wacht niet te lang want de speciale weekenden en vakanties zitten snel vol! De komende dagen lekker naar buiten lieve mensen want het lente zonnetje komt er aan!

Wees Welkom op ons "Bijzonder Plekje"
Vrolijke groet, Marjo en Christel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten