woensdag 21 september 2011

Rolstoelvriendelijk bij "Warm Welkom"

Wat blijft het bijzonder dat de pipowagen rolstoelvriendelijk is. Het voelt goed dat we de keuze hebben gemaakt om anders te zijn dan andere pipowagens in Nederland.
Carlijn heeft afgelopen weekend genoten met haar gezin in de pipowagen!! Wat was ze enthousiast en blij dat ze eindelijk na lang zoeken een bijzonder plekje gevonden had waar ze met haar gezin kon overnachten! Een plekje die niet standaard is, geen aangepaste uitstraling heeft, een plekje waar je je welkom voelt met je rolstoel! 
Mooi en dankbaar om deze doelgroep te mogen ontvangen in de pipowagen! Sinds kort is "rolstoelvriendelijk" ook op de vernieuwde website te vinden. Er moet nog wel het een en ander toegevoegd worden zoals een tekening van de wagen zodat men kan zien hoe groot de ruimte precies is.


"Warm Welkom" heeft na een druk voorjaar en zomer even wat rust. Echt stil zitten doen we natuurlijk niet want we blijven groeien en er komen bijna dagelijks nieuwe idee├źn op ons pad! De bruidssuite is een leuke nieuwe uitdaging geweest! Nu flink promoten zodat we de wagen toch geregeld mogen omtoveren tot een zeer romatische plekje! Blijf het blog volgen want WW blijft ontwikkelen! 


We zijn nog steeds verbaast dat we in zo'n korte tijd zoveel bijzondere gasten mochten ontvangen in de pipowagen!! Vooral kinderen vonden het hier helemaal geweldig tussen alle diertjes! Het gastenboek staat aardig vol met leuke reacties, tekeningen en lieve woordjes! 
De herfst en winter periode komt eraan en "Warm Welkom" is gewoon open!!  Met een kacheltje in beide wagens en een knapperig vuurtje buiten is het hier genieten!!
Zoek je nog een leuke plek voor de herfstvakantie? WW heeft nog een aantal dagen beschikbaar!


Ook de bruidssuite is nu op de website te vinden!! We zijn blij dat Marleen de site vernieuwd heeft met mooie foto's en 3 nieuwe items. Gastenboek, rolstoelvriendelijk en natuurlijk de bruidssuite! Dank je Marleen, je hebt er weer iets moois van gemaakt!! Ook super dat we dankzij jou een dag op de flavorites hebben gestaan met een mooie foto van de slaapwagen!
Ook supertrips geeft "Warm Welkom" extra aandacht omdat het een bijzonder plekje is!! En wat dacht je van "Warm Welkom" in het magazine "Glamping" van de ANWB die in december uitkomt!!


Wij zijn dankbaar dat er lieve mensen zijn die "Warm Welkom" onverwachts meer bekendheid willen geven en daar zijn we natuurlijk heel blij mee!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten