donderdag 17 februari 2011

Veel moois!!!!

Wat een heerlijk zonnetje vandaag, de lente is in aantocht!!!!
Buiten een tafeltje geschilderd, pakketjes flyers gemaaakt, sleuven dicht gegooid en weer een mooi fotootje geknipt van de pipowagen en de slaapwagen!

Een bijzondere dag vandaag.....
We hebben de eerste reservering mogen ontvangen!! We zijn blij blij blij!!!
We gaan het gezin heerlijk verwennen bij aankomst, want de eerste boekers zijn toch heel speciaal!
Via google hebben ze ons pipoplekje gevonden! Het mooie nieuws is dat we met google langzaam omhoog schuiven. We hebben op pagina 1 gestaan, nu weer even teug op pagina 2. Dus mensen, blijf lekker googlen naar http://www.pipowagenwarmwelkom.nl/  dan schuiven we weer snel naar boven!

Al verschillende flyers uitgedeeld, zelfs onze kinderen vinden ze prachtig en vinden het leuk om ze mee te nemen voor meester of juf ! Ties kreeg de opdracht om "het nieuws van de week" te vertellen in de klas, hij koos voor  pipowagen Warm Welkom, hartstikke leuk Ties!! Bekende gevraagd of ze voor ons willen flyeren, met plezier was het antwoord! Zelfs in Friesland maar ook in Amsterdam, Hilversum, Haarlem en in Rotterdam krijgen de flyers een goede plek. SUPER bedankt lieve mensen! Er is zelfs getwittert met bijzonder nieuws!! Webwinkel Marieke in stofjes wil bij elke bestelling ( en dat zijn er heeeeel veel per maand) de flyer erbij doen, super bedankt Marieke!!! http://www.vanmarieke.nl/

Kijk op http://www.supertrips.nl/ , sinds vandaag staan we op de website! Een zeer uitgebreide website met speciale overnachtingen in binnen en buitenland.
Kijk ook op http://www.bijzondere-adresjes.nl/. Een sfeervolle website met fijne plekken waar je graag wilt gaan genieten!!

2 opmerkingen:

  1. Wauw, het ziet er echt prachtig uit!! Heb al een tijdje trouw meegelezen en kan nu dan eindelijk ook reageren ( even een account aangemaakt).
    Marjo en Christel echt petje af voor jullie prachtige site en de nog mooiere pipowagen, en ik spreek uit ervaring want ik heb al een klein kijkje aan de binnenkant mogen nemen! Super, heel veel succes, ik zal reclame maken!!!
    Liefs Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er helemaal super uit! Van de zomer hebben wij bij de 3 akers gelogeerd en dat was een hele speciale ervaring. We komen graag een keer een kijkje nemen in Meerlo, ook al is het voor ons maar een paar kilometer. Wij wensen jullie heel veel succes en heel veel bezoekers! Wij zullen jullie in ieder geval aanraden bij onze vrienden! Groetjes, Raquel (www.olliebollies.nl) !

    BeantwoordenVerwijderen