zaterdag 12 oktober 2013

Hoogste tijd.....

voor een nieuw blog van Warm Welkom!
Met toch wel een beetje schaamrood op m'n kaken ga ik weer eens een blog maken over onze geweldige pipowagen! Facebook en tijd is toch wel de boosdoener! Natuurlijk konden we niet achter blijven en moest Warm Welkom op Facebook! En met succes! Op dit moment al bijna 500 likes en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Bijna dagelijks een Warm Welkom bericht waar volgers blij en enthousiast van worden, en wij ook natuurlijk! Dit alles kost tijd, maar dat weten we allemaal in ons drukke bestaan! De eerste boekingen via Facebook zijn een feit en al meerdere aanvragen zijn voorbij gekomen! Dus....wordt je nu nieuwsgierig, neem dan eens een kijkje voor de laatste nieuwtjes! En als het je leuk lijkt zien we je graag als vriend van Warm Welkom!

Het 3de seizoen van Warm Welkom zit er alweer bijna op! Met ongelooflijk veel plezier, passie en toewijding hebben we weer vele gasten mogen begroeten en kunnen laten genieten van rust, ruimte en een fijne sfeer op ons bijzonder plekje! Vooral voor kinderen was en is het nog steeds een feestje! Je eigen speel-pipowagen, trampoline, nestschommel en niet te vergeten onze trouwe viervoeters Sef en Boef! Vooral kleine Boef zorgt voor veel kindervermaak! Boef is populair! Er wordt wat gesjouwd met dat beest en Boef vind alles ok! De vraagt wordt wel eens gesteld wanneer Boef komt logeren, zo leuk! Ook het vuurtje stoken en zelf popcorn bakken was een succes en pony Lisa onze oude dame van 26 heeft ook vele kinderhartjes gestolen!
De zomer was natuurlijk prachtig en heerlijk warm!  Het voorjaar daar in tegen zeer fris en dat was te merken aan het aantal boekingen! Toen de zon begon te schijnen kreeg iedereen vakantie-kriebels en mochten we weer vele blije gasten begroeten in de pipowagen! Nu een vrij zacht najaar en de herfst laat zich volop zien! De tuin laat de nodige bladeren vallen en de herfstkleuren worden prachtig! Tijd om je laarzen of wandelschoenen aan te trekken en het bos in de gaan! Zeker een aanrader als je komt logeren de runderen en de Schotse hooglanders op te zoeken in het
prachtig natuurgebied in onze achtertuin! Dit jaar is het gebied officieel geopend en ik kijk elke keer weer m'n ogen uit hoe mooi het daar is! Daarna weer lekker terug naar je knusse en warme pipowagen!  Of je maakt een heerlijk vuurtje met warme choco, appeltaart of ga je broodjes bakken met de kids! Zoek je nog een bijzonder plekje voor in het najaar? Laat het ons weten via mail, FB of telefoon! We begroeten en verrassen je graag!

1 dec. (kerstvakantie zijn we open) gaat de pipowagen voor 3 maanden dicht. 1 maart begroeten wij je natuurlijk weer heel graag en beginnen we met heel veel plezier aan het 4de seizoen van Warm Welkom!

Warme groet,
Marjo en Christel