woensdag 18 juli 2012

Pipowagen volgeboekt deze zomer, maar vraag gerust naar de mogelijkheden voor 2013!

De pipowagen is volgeboekt deze zomervakantie en daar zijn we natuurlijk heeeeeel erg blij mee!!!
Mocht er dit jaar helaas geen plekje meer voor je zijn, informeer dan gerust alvast voor 2013!
Het zomerweer krijgt volgens de weerberichten weer een nieuwe start en hopelijk komt het warme weer van de eerste week van de vakantie weer terug!



.
.
Snoepwinkeltje "Warm Welkom" is ook dit jaar weer geopend!

Ondanks het slechte weer van de afgelopen 2 weken vermaken de gasten zich toch goed. In de omgeving is voldoende vermaak binnen en tussen de buien door even lekker naar buiten.
En niet te vergeten is onze pipowagen natuurlijk knus en gezellig!! Kruip lekker in de bedstede met boek, kaarsjes en een lekker wijntje! Niet verkeerd dacht ik zo!

Oja, zoals beloofd een foto van onze nieuwe nestschommel!

Nog 4 dagen en dan mag ik zelf met manlief en kinderen op vakantie. HEERLIJK!
Mooie vakantie gewenst voor iedereen die nog gaat genieten!

maandag 2 juli 2012

Zomervakantie bij Warm Welkom!!

De zomervakantie is begonnen bij pipowagen Warm Welkom.
We hebben er veel zin in en hopelijk mogen we alle gasten verwelkomen met een heerlijk zomers zonnetje!!

We zitten helemaal vol deze zomer, dus er kan niet meer geboekt worden voor deze zomervakantie. Natuurlijk wel al voor 2013!!! Wees er snel bij!




Het bruidspaar van afgelopen zaterdag was zeer verrast met de pipo-bruidssuite!! Om 1.30 hoorde ik het vuurwerk knallen en wist dat het bruidspaar richting pipowagen zou komen. Het was windstil, een heerlijke zomerse avond met wel zo'n 80 brandende kaarsjes!! Best heeeeeel romantische! Heerlijk om gasten ook op deze manier even in de watten te leggen!  Dat het een bijzondere overnachting mag zijn om nooit meer te vergeten!
De volgende ochtend een overheerlijk Warm Welkom ontbijtje en nu bleek dat het oude bekende zijn van 25 jaar geleden! Hoe toevallig kan het zijn dat je deze gasten treft in de pipowagen. Verrast en erg leuk! Ook een aantal families van het bruidspaar waren aanwezig op het huwelijksfeest die we kennen! Nou wie weet ooit nog eens een reunie bij Warm Welkom!


Dit was de eerste keer zonder hulp van mijn lieve vriendin Christel. Ze is heerlijk op vakantie met man en kids! Geniet Christel en laat de pipowagen maar lekker los! Fijn dat we toch ieder 3 weken vakantie kunnen nemen en dat je je even niet bezig hoeft te houden met Warm Welkom.We vinden zelf dat we een onwijs leuke baan hebben, maar ik wil graag voor mijzelf maar ook zeker voor m'n gezin de pipowagen even 3 weken loslaten! 


Super hulp gekregen van dochter Jet en haar vriendin Beth met de bruidssuite! Ze hebben hard gezocht naar een vakantie baantje maar met 13 jaar blijkt dat toch lastig te zijn. Dit was hun kans om een beetje bij te verdienen want het blijft veel werk om de pipowagen om te toveren naar bruidssuite. Elke keer weer is het een prachtig plaatje en wil je het liefst zelf in dat heerlijke bed kruipen met rozenblaadjes en met man lief natuurlijk!


Het heeft even geduurd maar de nest-schommel ( foto volgt) staat er dan eindelijk. Er wordt volop geschommeld door klein en groot. Ik moet zeggen dat als je er even in gaat liggen je er niet zomaar uit kunt komen! Met een lekker dik kussen, een warm zonnetje, fluitende vogels....zalig!

Wij wensen iedereen een zonnige en mooie vakantie en geniet juist van de kleine dingen en niet te vergeten van elkaar natuurlijk!