woensdag 28 maart 2012

Warm Welkom in boekje "zonder drempels" en in de "lekkerwegblok" van de flow!!!

BannerHet voorjaar begint bijzonder leuk met mooie dingen die op ons pad komen...Zo heeft Eelke Kelderman een boekje uitgebracht met 20 rolstoelvriendelijke vakantie plekken in Nederland. De titel van het boek is dan ook "Bed en Breakfast zonder drempels. In samenwerking met het revalidatiefonds heeft ANWB Bed en Breakfast een gids samengesteld voor mensen met een handicap.Kortom een gids met B&B's die voor iedereen bereikbaar zijn, een gids zonder drempels. Voor € 10.95 te koop bij de ANWB of te bestellen in de boekhandel. Eelke is op ons pad gekomen en liet ons weten dat het een droom voor haar is om een eigen boekje uit te brengen met bijzondere vakantie plekjes voor mensen met een beperking. Zo heeft ze vorig jaar gelogeerd in de pipowagen en deze zorgvuldig getest. Zij liet ons weten dat als de pipowagen voor haar goed bereikbaar zou zijn met alle goede aanpassingen dan zou ook Warm Welkom een plekje krijgen in haar boekje. Vol spanning was het afwachten natuurlijk.We hoopte het zo want het zou toch wel heel gaaf zijn!! Ook omdat we juist mensen met een beperking kennis willen laten maken met een leuke, sfeervolle en toegankelijke pipowagen! Bij haar vertrek liet ze aan ons weten dat ze genoten had en dat Warm Welkom een mooie, sfeervolle plek is ook voor mensen met een beperking! Het blijft natuurlijk een pipowagen die niet heel ruim is, maar kan mij hier goed redden vertelde ze.. Jullie hebben er een bijzonder plekje van gemaakt en aan alles en iedereen is gedacht. Jullie verdienen een plek in mijn boekje!!!
Blij en nog eens heel blij!!! Heel hartelijk dank Eelke!! Wij zijn je heel dankbaar en je mag echt trots zijn op het resultaat! Leuk dat je nog bij het programma koffietijd te zien was op tv en je boekje mocht presenteren! Als je maar gelooft in je eigen dromen Eelke dan gebeuren er mooie dingen! Voor meer bijzondere rolstoelvriendelijke plekjes kijk dan op www.eelkedroomt.nl



Flow Lekkerwegblok...... ook hier staat Warm Welkom mooi vermeld!!! Jeetje wat toch weer bijzonder!!  Mieke heeft met haar gezin in de herfstvakantie gelogeerd in de pipowagen. Zij vind het leuk om haar logeer ervaring te delen met alle mensen die heerlijk op de bank dit dikke lekkerwegblok zitten te lezen. Er staan 208 zeer leuke adressen in waar je heerlijk kunt logeren voor 1 nacht,weekend of week. Verkrijgbaar in de boekhandel voor € 9.95.




.



Zo heeft een journaliste van de KRO Warm Welkom gevonden. Over een aantal weken komt er een reeks uitzendingen bij omroep MAX over je "eigen B&B in huis of tuin. In de tv gids van de KRO laten ze een voorproef zien van het programma. 3 leuke B&B komen in de gids te staan en joepie ook Warm Welkom staat er in!! We komen niet op tv maar hoe bijzonder is het om toch maar weer in een boekje te staan!!
Hartelijk dank Ditty voor de plaatsing!

Het zonnetje is er volop en je ziet mensen genieten van het mooie weer. Langzaam krijgt de tuin een groen kleurtje en de tulpenboom begint langzaam te bloeien! Lente, heerlijk dat je er bent!!

Zondag 1 april 1 jaar Warm Welkom!!
Vorig weekend al een leuk Wicked uitje gevierd met z'n tweetjes en kijken terug op een bijzonder en succesvol 1ste jaar! Zondagavond gaan we met onze lieve mannen er bij proosten met een heerlijk wijntje in de pipowagen op 1 jaar Warm Welkom!! Wellicht nog samen overnachten met Christel in de bedstede! Dat wordt lachten....

zondag 11 maart 2012

Begin van de lente bij Warm Welkom..

De lente is in zicht en in de pipowagen van Warm Welkom is dat al aardig te zien! De winter aankleding is vervangen voor de frisse lente/zomer stofjes. Fris blauw met vrolijke bloemetjes, hartjes, ruitjes en allemaal vrolijke spulletjes waar je helemaal blij van wordt! De bloempotten buiten zijn voorzien van vrolijke voorjaarsbloemen en de tulpenbollen komen al langzaam uit de grond! Lente laat je maar zien!


Warm Welkom bijna één jaar open op 1 april 2012!! De tijd vliegt en wat is het een mooi en succesvol jaar geweest! Blij en trots zijn we op een mooi jaar met hele enthousiaste gasten die hebben genoten op een mooi plekje waar je helemaal tot rust komt en waar kinderen heerlijk kunnen spelen! Waar we in het begin alleen maar van durfden dromen is nu werkelijkheid geworden!! We hebben heeeeeel veel zin in een nieuw voorjaar en zomerseizoen en zeg nou zelf dat is toch bij de pipowagen de mooiste tijd van het jaar!! Lekker van het buitenleven genieten, buiten eten en 's avonds lekker rondom het vuurtje zitten met een wijntje! De boekingen lopen zeer goed en het blijft heerlijk om leuke en enthousiaste mensen op de mail of aan de telefoon te krijgen. Nog leuker natuurlijk als je nog een plekje voor ze hebt!
Er is al volop geboekt bij Warm Welkom en de mei en zomervakantie zit op een aantal dagen al helemaal vol!!  Dus wil je nog een nachtje komen slapen of echt op vakantie bij Warm Welkom? Wees er dan heel snel bij want vol is vol!!


De bruidssuite van Warm Welkom begint ook lekker te lopen! Binnenkort komt er zelfs een bruidspaar overnachten met kinderen! Bijzonder leuk dat de kinderen betrokken zijn bij het huwelijk en al helemaal bij de huwelijksnacht!! 
Binnenkort gaan we met onze bruidsflyer op pad. Een dagje langs bruidsmode zaken, fotografen en evt de bloemmist! We gaan er een gezellig dagje van maken om de bruidssuite van Warm Welkom te promoten!! 








De floriade in Venlo open binnenkort zijn deuren! Van 5 april t/m 7 oktober 2012. Een gezellig dagje uit voor de hele familie. Zoek je nog een leuke en bijzonder overnachting, informeer dan of Warm Welkom nog een plekje voor je heeft!





Alle bezoekers, jong en oud, zullen worden geïnspireerd door het aanbod van innovatieve en authentieke informatie die op een leuke en memorabele wijze wordt gepresenteerd!